До 21 грудня – прийом заявок на програму Local Media Innovations

16:37,
10 Грудня 2020
4224

До 21 грудня – прийом заявок на програму Local Media Innovations

16:37,
10 Грудня 2020
4224
До 21 грудня – прийом заявок на програму Local Media Innovations

ГО «Львівський медіафорум» оголосила новий прийом заявок від локальних онлайн-видань на акселераційну програму Local Media Innovations. Він триватиме до 21 грудня.

«Мета програми – допомогти регіональним редакціям у період спаду економічної активності через пандемію коронавірусу впроваджувати інновації та працювати з аудиторією ефективніше», – розповіли організатори.

У межах проєкту учасники отримають менторську підтримку та кошти, необхідні для впровадження інноваційних рішень, спрямованих на запуск цифрових форматів, активізацію взаємодії з аудиторією та підвищення організаційної та фінансової стійкості редакцій у час пандемії.

Участь у конкурсі можуть брати редакції регіональних онлайн-видань будь-якої форми власності.

Реєстрація: до 21 грудня необхідно заповнити анкету за посиланням. Про результати відбору учасникам повідомлять не пізніше 29 грудня.

Проєкт реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду