15 травня — онлайн-діалоги наосліп «Молодь говорить»

15 травня — онлайн-діалоги наосліп «Молодь говорить»

14:38,
13 Травня 2021
1044

15 травня — онлайн-діалоги наосліп «Молодь говорить»

14:38,
13 Травня 2021
1044
15 травня — онлайн-діалоги наосліп «Молодь говорить»
15 травня — онлайн-діалоги наосліп «Молодь говорить»
Програма USAID «Мріємо та діємо» збере молодь з протилежними суспільно-політичними поглядами на перші в Україні онлайн-побачення наосліп.

15 травня кількасот молодих людей з різними поглядами на гендер, ковід, екологію та інші теми зустрінуться онлайн для немодерованих відвертих розмов, повідомили в програмі USAID «Мріємо та діємо». Зазначається, що пари створено автоматично на основі відповідей на низку питань про цінності та бачення майбутнього України.  

«Молодь говорить» спроєктовано та реалізовано у партнерстві з «My Country Talks», міжнародною платформою для політичного та соціального діалогу. Вона з 2017 року залучила до розмов у такому форматі 170 000 учасників з понад 30 країн світу. Організатори зазначають, що в країнах Європи формат довів свою ефективність для розбудови діалогу, налагодження взаєморозуміння та полегшення взаємодії з людьми, які знаходяться в різних соціальних та інформаційних бульбашках.  

Перед спілкуванням у парах о 14:00 відбудеться презентація формату. Організатори розпочнуть діалоги по всій країні, розкажуть про важливість обговорення питань, які поляризують суспільство, та порадять, як вести бесіду продуктивно. У заході візьмуть участь та поділяться власними історіями змін через спілкування з людьми з протилежним баченням:

  • Джим Хоуп, директор місії USAID в Україні та Білорусі;  
  • Мехрі Дракман, директорка програми «Мріємо та діємо», IREX Ukraine;  
  • Сара Купер, менеджерка проєкту «My Сountry Talks»; 
  • Ярослава Кравченко, інфлуенсерка, журналістка, ведуча «Телебачення Торонто» та «Ебаут» на YouTube, керівниця експериментального українського Дикого Театру;  
  • Ганна Гоменюк, менеджерка проєктів з миробудування в «Карітас України», експертка з побудови діалогу; 
  • Максим Левін, військовий фотограф, автор проєкту Afterilivoask, засновник і член «Батьківського клубу»

Трансляція події відбуватиметься на Facebook сторінках програми «Мріємо та діємо» та IREX. Робочі мови заходу українська, англійська та жестова з синхронним перекладом.

За додатковою інформацією можна звертатися до Анни Пихтіної, фахівчині з комунікацій програми «Мріємо та діємо», apykhtina@irex.org,  +380930898342.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду