Євген Дубогриз відповідатиме за трансформації hromadske (ДОПОВНЕНО)

Євген Дубогриз відповідатиме за трансформації hromadske (ДОПОВНЕНО)

21:30,
24 Квітня 2020
3099

Євген Дубогриз відповідатиме за трансформації hromadske (ДОПОВНЕНО)

21:30,
24 Квітня 2020
3099
Євген Дубогриз відповідатиме за трансформації hromadske (ДОПОВНЕНО)
Євген Дубогриз відповідатиме за трансформації hromadske (ДОПОВНЕНО)
Колишній перший заступник головного редактора журналу та сайту «Forbes Україна» Євген Дубогриз став керівником офісу з трансформації hromadske.

Про це він 23 квітня написав на своїй сторінці в Facebook.

Chief Transformation Officer (керівник офісу з трансформації) — це тимчасова позиція, яка створена на період змін, повідомили «Детектору медіа» в пресслужбі hromadske.

До ключових функцій СТО належить впровадження змін всередині організації – розробка та імплементація нової організаційної структури, підтримка управлінської команди у розробці плану дій на 3 роки, впровадження найкращих практик управління, розробка функціональних ролей та обов’язків та сфер відповідальності для ключових посадрозробка та впровадження порядку взаємодії топ-менеджменту та ключових співробітників під час прийняття стратегічних та оперативних рішень,  підтримка виконувача обов'язків виконавчого директора в управлінні організацією.

«Основні зміни, які планується запровадити – оновити організаційну структуру, змінити принципи та підходи до прийняття управлінських рішень, посилити команду топ-менеджменту. На сьогодні вже створено об’єднану редакцію, впроваджено зміни в оперативному управлінні, команду hromadske посилили два досвідчених менеджери із бездоганною репутацією – головний редактор Наталія Гузенко та HR-директор Юрій Кошолап», - повідомили в пресслужбі.

Євген Дубогриз був першим заступником головного редактора журналу та сайту «Forbes Україна». До цього працював менеджером з корпоративних комунікацій групи «Метінвест», виконував обов'язки керівника пресслужби групи.

З 2007 по 2012 рік він працював у інвестиційному бізнесі на позиціях старшого аналітика та начальника аналітичного департаменту низки інвестбанків і консалтингових компаній, включаючи DCH Investment Management, BG Capital і CFS Advisors.

З 2003 по 2007 рік працював у медіа: обіймав посаду редактора відділу економіки та фінансів у тижневику «Контракти» та інтернет-газеті «Контекст».

У 2009 році агентство Thomson Reuters назвало Євгена Дубогриза найкращим інвестиційним аналітиком Центральної та Східної Європи в категорії «Гірничо-металургійний комплекс» за підсумками дослідження Thomson Extel.

Євген Дубогриз за освітою економіст: закінчив Києво-Могилянську академію за фахом «Економіка», а також Київську школу економіки (KSE).

Нагадаємо, у квітні 2020 року «Громадське» очолила Наталія Гузенко. Крім того, «Громадське» створило об’єднану редакцію, відтепер творчий колектив медіа поділяється на блоки в залежності від дистрибуції контенту – за них відповідають два заступники головного редактора Владислав Азаров та Анастасія Станко. 

Фото: Євген Дубогриз / Facebook

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду