У Коаліції РПР нова директорка

У Коаліції РПР нова директорка

11:28,
4 Жовтня 2021
1530

У Коаліції РПР нова директорка

11:28,
4 Жовтня 2021
1530
У Коаліції РПР нова директорка
У Коаліції РПР нова директорка
Посаду обійняла Ольга Лимар. До неї організацією керував Денис Денисенко.

Як повідомили на сайті громадської спілки «Коаліція Реанімаційний пакет реформ», 1 жовтня за результатами відкритого конкурсу виконавчою директоркою організації призначили Ольгу Лимар.

Зазначається, що вона працює в команді Коаліції РПР більше двох років: у квітні 2019 року розпочала роботу менеджеркою з розвитку, пізніше працювала програмною директоркою. До РПР Ольга Лимар працювала в Центрі «Нова Європа» над інституційним зміцненням організації, а також в Інституті світової політики — над промотуванням європейських стандартів і практик в Україні.

У РПР додали, що Ольга Лимар — співавторка низки публікацій, підготовлених на замовлення МЗС України щодо російсько-українського конфлікту:«Безпека перехідного періоду. Як протистояти агресії з обмеженими ресурсами», «Досвід врегулювання конфліктів у світі. Уроки для України» тощо. Здобула магістерський диплом із філософії в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Консультує організації громадянського суспільства щодо організаційного та стратегічного розвитку.

З вересня 2019 року виконавчим директором Коаліції РПР був Денис Денисенко.

Нагадаємо, 21 липня члени ради громадської спілки «Коаліція Реанімаційний пакет реформ» обрали нових співголів — Оксану Величко та Юлію Кириченко. 15 липня на засіданні загальних зборів РПР обрали новий склад ради організації терміном на один рік. У раді — 9 осіб. У зборах взяли участь представники 20 ГО із 27 організацій-членів «Коаліції Реанімаційний пакет реформ».

Фото: rpr.org.ua

 

Читайте також
Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Теги:
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду