Львівський медіафорум перенесли на 2021 рік

Львівський медіафорум перенесли на 2021 рік

16:11,
30 Березня 2020
2753

Львівський медіафорум перенесли на 2021 рік

16:11,
30 Березня 2020
2753
Львівський медіафорум перенесли на 2021 рік
Львівський медіафорум перенесли на 2021 рік
Львівський медіафорум (LMF), який мав відбутися 28-30 травня 2020 року, перенесли на травень 2021 року через пандемію коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє пресслужба медіафоруму.

Команда LMF сконтактує особисто з зареєстрованими учасниками та узгодить питання щодо квитків.  

Натомість Львівський медіафорум готує серію онлайн і офлайн подій для медійників.

«Місія нашої організації — покращувати якість комунікації в українському суспільстві й пропагувати медіа здорової людини. Заради цього ми працюємо. Наш «фірмовий» триденний медіафест у Львові є чудовим форматом для здійснення цієї місії, але обставини складаються так, що цього року його провести не вдається. Ми перелаштуємо роботу команди так, аби всіляко підтримувати медіа та журналістів, котрі ризикують опинитися в кризі», — сказав голова ГО «Львівський медіафорум» Юрій Опока.

Нагадаємо, 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запровадили карантин через пандемію коронавірусу COVID-19. Він мав тривати до 3 квітня, на цей час обмежели навчальний процес і масові заходи. Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. 

Згодом влада вирішила закрити в містах усі заклади, крім продуктових магазинів та аптек. 17 березня припинили рух метро в Києві, Харкові та Дніпрі. Міжміське автобусне й залізничне сполучення призупинили з 18 березня. З 23 в Києві обмежили користування громадським транспортом. Ним зможуть користуватися лише окремі категорії працівників, серед яких – журналісти, за наявності спеціальних квитків.

25 березня Кабінет Міністрів України ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни та продовжив на 30 днів карантин, уведений через загрозу поширення коронавірусу COVID-19. Вони триватимуть до 24 квітня.

Фото: Львівський медіафорум

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду