Українські організації здобули гранти на міжнародному форумі Civil Match

Українські організації здобули гранти на міжнародному форумі Civil Match

13:59,
30 Вересня 2021
1494

Українські організації здобули гранти на міжнародному форумі Civil Match

13:59,
30 Вересня 2021
1494
Українські організації здобули гранти на міжнародному форумі Civil Match
Українські організації здобули гранти на міжнародному форумі Civil Match
Вони мають втілити спільні проєкти з організаціями з інших країн.

22 – 26 вересня відбувся Civil Match Forum для організацій громадянського суспільства 10 країн. Це онлайн-форум, що має на меті підтримку інновацій і проєктів співробітництва в громадському секторі. Як повідомили на фейсбук-сторінці Civil Match, внаслідок пітчингу проєктів фінансування здобули:

  • 2000 євро — проєкт «Людські обличчя понад 30-річної непевності в Афганістані», який втілять Інститут демократії, медіа та культурного обміну (Німеччина) і Мережа журналістів Азербайджану;
  • 2000 євро на міжнародний освітній проєкт для молодих виконавців популярної та академічної музики отримають організації Kyiv Contemporary Music Days (Україна) та OSTAR Music Network (Німеччина). Раніше проєкт уже здобув початкове фінансування в 1000 євро під час нетворкінгу Civil Match у липні;
  • 2000 євро — спільний проєкт «Я б не народився, якби... » Української спілки єврейських студентів, Асоціації «ВІТ» (Білорусь) і Асоціації «HaKoach» (Польща);
  • Найбільший грант у 3000 євро отримав проєкт «Підвищення цифрових навичок учителів із сільських регіонів Вірменії та Грузії» організації «Центр медіаініціатив» (Вірменія) і Фонду Джавахеті (Грузія).

Нагадаємо, Civil Match — це щорічний нетворкінг і форум для громадських організацій, фондів, медіа, вишів, культурних і молодіжних організацій 10 країн (Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова, Україна, Польща, Німеччина, Франція та Росія). Організації діляться досвідом, шукають довгострокових міжнародних партнерів для вирішення місцевих та глобальних проблем і конкурують на конкурсі-пітчингу задля початкового фінансування спільних проєктів. Подію організували Всесвітній культурний центр Goethe Institut в Україні та МЗС Німеччини в партнерстві з компанією Digitizing Space, Федеральною агенцією з громадянської освіти Німеччини, українською громадською організацією «Інша Освіта» та Мережею громадянської освіти в Східній Європі (EENCE).

1 – 3 липня в нетворкінгу Civil Match взяли участь 455 організацій, серед них — 138 із України. Початкове фінансування в 1000 євро здобули чотири команди організацій: Kyiv Contemporary Music Days (Україна) та OSTAR Music Network (Німеччина); ГО «Енергійна Країна» (Україна), DRA e.V. (Німеччина) та ECOfuture (Білорусь); «Мирний діалог» (Вірменія) та ГО «Інтерньюз Україна» (Україна); Ta(r)dino 6 Art Platform (Азербайджан) & Kultur Aktiv e.V. (Німеччина).

Захід вирішили повторити після успіху Civil Match у 2020 році. Тоді учасники подали 238 проєктів, а захід відвідали більше 1000 представників понад 600 організацій.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду