14 квітня - круглий стіл «ЗМІ, економіка і суспільство в капкані негативу»

23:03,
10 Квітня 2009
15346

14 квітня - круглий стіл «ЗМІ, економіка і суспільство в капкані негативу»

23:03,
10 Квітня 2009
15346
14 квітня - круглий стіл «ЗМІ, економіка і суспільство в капкані негативу»

У вівторок, 14 квітня, о 15.00 в інформагентстві Укрінформ відбудеться круглий стіл «ЗМІ, економіка і суспільство в капкані негативу».

 

На круглому столі планують обговорити такі теми: соціальна відповідальність медіа та вплив негативних повідомлень ЗМІ на економіку і суспільство.

 

Учасники: Віталій Шевченко - голова Національної ради з питань телебачення та радіомовлення України; Василь Костицький - голова Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі; Андрій Шевченко - заступник голови Комітету ВРУ з питань слова та інформації; Володимир Чеповий - член правління Української громади, засновник та директор Інституту вивчення України; Данило Яневський - заслужений журналіст України, співробітник Центру практичної психології «Галатея»; Олег Покальчук - соціальний психолог; Ігор Розкладай - юрист Інституту медіа права; Вікторія Сюмар - виконавчий директор Інституту масової інформа ції; Валерій Іванов - президент Академії української преси; Ігор Лубченко - голова Національної спілки журналістів України; Наталя Кухтіна - консультант європейської професійної психотерапевтичної ліги та інші.

 

Організатори заходу - інтернет-портал «Хорошие новости» та Українська громада.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду