cs.detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
24.04.2020 21:30
Євген Дубогриз відповідатиме за трансформації hromadske (ДОПОВНЕНО)
Євген Дубогриз відповідатиме за трансформації hromadske (ДОПОВНЕНО)
Колишній перший заступник головного редактора журналу та сайту «Forbes Україна» Євген Дубогриз став керівником офісу з трансформації hromadske.

Про це він 23 квітня написав на своїй сторінці в Facebook.

Chief Transformation Officer (керівник офісу з трансформації) — це тимчасова позиція, яка створена на період змін, повідомили «Детектору медіа» в пресслужбі hromadske.

До ключових функцій СТО належить впровадження змін всередині організації – розробка та імплементація нової організаційної структури, підтримка управлінської команди у розробці плану дій на 3 роки, впровадження найкращих практик управління, розробка функціональних ролей та обов’язків та сфер відповідальності для ключових посадрозробка та впровадження порядку взаємодії топ-менеджменту та ключових співробітників під час прийняття стратегічних та оперативних рішень,  підтримка виконувача обов'язків виконавчого директора в управлінні організацією.

«Основні зміни, які планується запровадити – оновити організаційну структуру, змінити принципи та підходи до прийняття управлінських рішень, посилити команду топ-менеджменту. На сьогодні вже створено об’єднану редакцію, впроваджено зміни в оперативному управлінні, команду hromadske посилили два досвідчених менеджери із бездоганною репутацією – головний редактор Наталія Гузенко та HR-директор Юрій Кошолап», - повідомили в пресслужбі.

Євген Дубогриз був першим заступником головного редактора журналу та сайту «Forbes Україна». До цього працював менеджером з корпоративних комунікацій групи «Метінвест», виконував обов'язки керівника пресслужби групи.

З 2007 по 2012 рік він працював у інвестиційному бізнесі на позиціях старшого аналітика та начальника аналітичного департаменту низки інвестбанків і консалтингових компаній, включаючи DCH Investment Management, BG Capital і CFS Advisors.

З 2003 по 2007 рік працював у медіа: обіймав посаду редактора відділу економіки та фінансів у тижневику «Контракти» та інтернет-газеті «Контекст».

У 2009 році агентство Thomson Reuters назвало Євгена Дубогриза найкращим інвестиційним аналітиком Центральної та Східної Європи в категорії «Гірничо-металургійний комплекс» за підсумками дослідження Thomson Extel.

Євген Дубогриз за освітою економіст: закінчив Києво-Могилянську академію за фахом «Економіка», а також Київську школу економіки (KSE).

Нагадаємо, у квітні 2020 року «Громадське» очолила Наталія Гузенко. Крім того, «Громадське» створило об’єднану редакцію, відтепер творчий колектив медіа поділяється на блоки в залежності від дистрибуції контенту – за них відповідають два заступники головного редактора Владислав Азаров та Анастасія Станко. 

Фото: Євген Дубогриз / Facebook

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status