cs.detector.media
26.04.2021 19:44
Кандидат наук спалив свій диплом на знак протесту проти захисту Киви
Кандидат наук спалив свій диплом на знак протесту проти захисту Киви
Олександр Ябчанка закликав колег вчинити аналогічно.

Громадський активіст, викладач Українського католицького університету, ексречник Міністерства охорони здоров'я Олександр Ябчанка розмістив у Facebook світлину, на якій палає нібито його диплом кандидата медичних наук.

«Сьогодні Ілля Кива захистив кандидатську дисертацію. Комісія з 13 членів одноголосно проголосувала "За". Зважаючи на це, мені надалі соромно називатись кандидатом наук. Це звання остаточно дискредитовано. Прошу вважати це офіційною заявою з вимогою позбавити мене наукового ступеня кандидата медичних наук. Закликаю інших кандидатів та докторів наук вчинити аналогічно і не йти на компроміси із совістю. Лише так у нас може з’явитись шанс на науку, за яку нам не буде соромно перед нашими нащадками», — написав він.

Нагадаємо, 26 квітня нардеп від «ОПЗЖ» Ілля Кива під наглядом невідомих чоловіків у чорному одязі, які відмовились представитись, захистив кандидатську дисертацію «Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)». Журналістів низки українських медіа не пустили на захист дисертації Киви

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status