cs.detector.media
03.06.2021 15:36
7 – 8 червня — міжнародний громадсько-політичний форум Democracy in Action: Zero Corruption Conference
7 – 8 червня — міжнародний громадсько-політичний форум Democracy in Action: Zero Corruption Conference
Це онлайн-марафон з 65-ма спікерами з усього світу. Лідери країн, представники НАТО, Пентагону та ФБР, Єврокомісії та Європарламенту, громадські діячі, журналісти-розслідувачі зберуться разом для пошуку рішень гібридних загроз демократії.

За тиждень до зустрічі президента США Джо Байдена з президентом РФ Володимиром Путіним, перед самітами «Великої Сімки» та НАТО, 7 – 8 червня в Києві відбудеться міжнародний форум Democracy in Action.

Серед доповідачів, очільники країн та інституцій: Президент України Володимир Зеленський, Президентка Молдови Мая Санду, Президент Венеційської комісії Ради Європи Джанні Букікіо, Віце-президентка Єврокомісії Вєра Юрова, Прем’єр-міністр Латвії Артурс Кріш'яніс Каріньш, заступниця генерального директора з питань європейської політики сусідства та переговорів з розширення (Європейська комісія) Катаріна Матернова, депутат Європейського парламенту Андрюс Кубілюс, Конгресмени США Кріс Кунс і Брайан Фіцпатрік, Віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та інші.

Досвідом боротьби з авторитаризмом, олігархами й пропагандою також поділяться:

Формат: студійна онлайн-трансляція, робочі мови — українська, англійська. Захід включає паралельні події — презентації досліджень, спеціальна виставка світового громадсько-політичного плакату і виступ гурту Go_A. Розклад брифінгів тут.

Відкрито реєстрацію для медіа, з можливістю перебування на локації. Також триває реєстрація для онлайн участі на сайті zerocc.org. Стежити за оновленнями можна у Facebook.

Організатори: громадська організація «Центр Протидії Корупції», голова Конференції — Ганна Гопко та мережа захисту національних інтересів «АНТС» і більш ніж 30 громадських і міжнародних організації та медіа.

Форум відбувається за підтримки міжнародних організацій, зокрема Програми сприяння громадській активності «Долучайся!» (USAID/ENGAGE), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується Pact в Україні;  Програми USAID «Нове правосуддя»; EUAM; WNISEF; NED; Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні (EUACI), що співфінансується і реалізується Міністерством закордонних справ Данії та іншими партнерськими організаціями.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status