cs.detector.media
09.06.2021 15:05
«Amnesty International Україна» оголосила переможців першого Конкурсу активістських ініціатив імені Лесі Харченко
«Amnesty International Україна» оголосила переможців першого Конкурсу активістських ініціатив імені Лесі Харченко
Автори й авторки обраних проєктів реалізовуватимуть свої ініціативи протягом літа 2021 року за менторської, комунікаційної й фінансової підтримки організації.

Як повідомила громадська організація «Amnesty International Україна», переможцями й переможницями конкурсу активістських ініціатив імені Лесі Харченко стали:

Організатори також розповіли «Детектору медіа», що загалом на конкурс подано близько сотні проєктів. Спочатку планували обрати трьох переможців, однак з огляду на потенціал проєктів і ресурси організації вирішили підтримати чотири ідеї, додали в «Amnesty International Україна».

Нагадаємо, у травні 2021 року Amnesty International заснувала Конкурс активістських ініціатив імені Лесі Харченко, аби мотивувати більше людей створювати власні проєкти й долучатися до правозахисного руху. Конкурс названий на честь колежанки Amnesty International в Україні й активістки Лесі Харченко, яка пішла з життя в жовтні 2020 року.

Згідно з положеннями конкурсу, переможці отримують до 30 тисяч гривень на реалізацію ідеї, менторську та медійну підтримку. Вони також візьмуть участь у нетворкінгу з правозахисною спільнотою в Києві та відвідають тренінг із проджект- і фінансового менеджменту. Презентації проєктів запланували на вересень. 

Зображення «Amnesty International Україна»

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status