cs.detector.media
14.06.2021 08:00
14 червня — пресконференція «Чому необхідно невідкладно ухвалити закон "Про адміністративну процедуру"»
14 червня — пресконференція «Чому необхідно невідкладно ухвалити закон "Про адміністративну процедуру"»
На початку квітня профільний парламентський комітет доопрацював законопроєкт № 3475 «Про адміністративну процедуру» до другого читання і рекомендував його остаточного ухвалити. Проте парламент щоразу відкладає розгляд проєкту.

Захід триватиме впродовж 10:00 – 11:00 у пресцентрі «УкрІнформ» (Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16). Також буде доступна трансляція на порталі «УкрІнформ».

Пресконференцію проводить Центр політико-правових реформ з представниками Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади та місцевого самоврядування, Міністерства юстиції України та Програми SIGMA.

Експертна громадськість разом з представниками влади пояснять, чому Закон «Про адміністративну процедуру» потребує негайного розгляду та якнайшвидшого ухвалення. «Законопроєкт покликаний запровадити спрощені, чіткі й уніфіковані правила для всіх видів взаємодії держави з громадянами та бізнесом і навести порядок в адміністративній практиці, що зміцнить довіру населення», — зазначили організатори.

Запитання до обговорення:

  1. Як ухвалення закону про адмінпроцедуру наблизить Україну до ЄС?
  2. Чому цей закон потрібно ухвалити якнайшвидше?
  3. Які нові права надасть закон громадянам і бізнесу?
  4. Що потрібно зробити Уряду, Парламенту і Президенту України, щоб даний закон був прийнятий?
  5. Яку фінансову допомогу отримає Україна від ЄС на впровадження закону «Про адміністративну процедуру»?

Спікери:

Для акредитації журналістам необхідно зареєструватися за посиланням. Запитати про захід можна в Івана Голода, комунікаційного менеджера ЦППР: +380 97 360 49 25, holod@pravo.org.ua.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status