cs.detector.media
16.06.2021 15:05
17 червня — пресконференція «Санкційні списки РНБО. Чи все з ними гаразд?»
17 червня — пресконференція «Санкційні списки РНБО. Чи все з ними гаразд?»
Під час пресконференції правозахисники нададуть оцінку діям Ради національної безпеки на предмет дотримання прав людини.

Захід проведе неформальна коаліція правозахисних організацій «Правозахисний порядок денний». Початок — о 10:30 в інформаційній агенції Інтерфакс-Україна (вулиця Рейтарська, 8/5-А, Київ, 01034).

«Згідно з рішенням Ради національної безпеки та оборони від 14 травня, запроваджено санкції проти 674 фізичних осіб, більша частина яких, за офіційною версією, є "злодіями в законі" та "кримінальними авторитетами". Однак до списків РНБО занесли щонайменше сім колишніх військовослужбовців, які захищали державний суверенітет України та воювали проти держави-агресора. Це іноземці, громадяни РФ, бійці трьох батальйонів — імені Шейха Мансура, імені Джохара Дудаєва та “Крим”. Згідно з рішенням РНБО, людей, які потрапили до санкційних списків, мають вислати з країни. Під час пресконференції правозахисники нададуть оцінку діям РНБО на предмет дотримання прав людини», — зауважили організатори.

Спікери:

Із запитаннями можна звернутися за контактом: olena.solodovnikova.ccl@gmail.com, тел.: +38 063 475 08 11.

Оновлення події організатори публікують на фейсбук-сторінці

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status