cs.detector.media
18.06.2021 13:54
Директорку центру «Ейдос» призначили радницею – уповноваженою президента
Директорку центру «Ейдос» призначили радницею – уповноваженою президента
Ольга Будник і далі обійматиме посаду виконавчої директорки «Ейдосу», додали в Центрі.

18 червня на фейсбук-сторінці ГО «Центр політичних студій та аналітики "Ейдос"» підтвердили, що виконавча директорка Центру Ольга Будник стала радницею – уповноваженою президента з питань Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту. Указ про призначення оприлюднили 15 червня, однак Офіс президента не повідомив деталей.

Зазначається, що новостворений Фонд президента з підтримки освіти, науки та спорту допомагатиме молоді продовжувати навчання за програмами магістрів, докторів філософії та наук у провідних закладах освіти, проходити стажування в провідних закладах іноземної освіти, брати участь у міжнародних семінарах та конференціях, а також реалізовувати проєкти у сферах освіти, науки та спорту.

Нагадаємо, 15 червня Володимир Зеленський призначив чотирьох радників – уповноважених президента. Раніше цих посад не було. Троє з чотирьох радників — керівниці громадських організацій.

Радницею – уповноваженою президента з прав дитини та дитячої реабілітації призначили виконавчу директорку ГО «Відчуй» Дар'ю Герасимчук.

Радницею – уповноваженою президента з питань безбар’єрності стала голова ГО «Безбар'єрність» Тетяна Ломакіна.

Напрям уповноваженого з питань реабілітації учасників бойових дій залишиться за Вадимом Свириденком, військовим фельдшером, солдатом Збройних Сил України, учасника російсько-української війни. Однак тепер він працюватиме як радник – уповноважений президента з питань учасників бойових дій.

Відповідно Володимир Зеленський звільнив з посади уповноваженого президента з прав дитини Миколу Кулебу, уповноваженого з прав людей з інвалідністю Валерія Сушкевича та уповноваженого із земельних питань Романа Лещенка.

Фото: Центр «Ейдос» / Facebook

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status