cs.detector.media
Анна Єгорова
30.09.2021 13:59
Українські організації здобули гранти на міжнародному форумі Civil Match
Українські організації здобули гранти на міжнародному форумі Civil Match
Вони мають втілити спільні проєкти з організаціями з інших країн.

22 – 26 вересня відбувся Civil Match Forum для організацій громадянського суспільства 10 країн. Це онлайн-форум, що має на меті підтримку інновацій і проєктів співробітництва в громадському секторі. Як повідомили на фейсбук-сторінці Civil Match, внаслідок пітчингу проєктів фінансування здобули:

Нагадаємо, Civil Match — це щорічний нетворкінг і форум для громадських організацій, фондів, медіа, вишів, культурних і молодіжних організацій 10 країн (Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова, Україна, Польща, Німеччина, Франція та Росія). Організації діляться досвідом, шукають довгострокових міжнародних партнерів для вирішення місцевих та глобальних проблем і конкурують на конкурсі-пітчингу задля початкового фінансування спільних проєктів. Подію організували Всесвітній культурний центр Goethe Institut в Україні та МЗС Німеччини в партнерстві з компанією Digitizing Space, Федеральною агенцією з громадянської освіти Німеччини, українською громадською організацією «Інша Освіта» та Мережею громадянської освіти в Східній Європі (EENCE).

1 – 3 липня в нетворкінгу Civil Match взяли участь 455 організацій, серед них — 138 із України. Початкове фінансування в 1000 євро здобули чотири команди організацій: Kyiv Contemporary Music Days (Україна) та OSTAR Music Network (Німеччина); ГО «Енергійна Країна» (Україна), DRA e.V. (Німеччина) та ECOfuture (Білорусь); «Мирний діалог» (Вірменія) та ГО «Інтерньюз Україна» (Україна); Ta(r)dino 6 Art Platform (Азербайджан) & Kultur Aktiv e.V. (Німеччина).

Захід вирішили повторити після успіху Civil Match у 2020 році. Тоді учасники подали 238 проєктів, а захід відвідали більше 1000 представників понад 600 організацій.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status