cs.detector.media
21.11.2021 15:18
До 10 грудня — прийом заявок на третю менторську програму для громадських організацій
До 10 грудня — прийом заявок на третю менторську програму для громадських організацій

Громадська організація «Центр демократії та верховенства права» анонсувала третю менторську програму для підсилення адвокаційних та інших спроможностей організацій громадянського суспільства з різних куточків України, повідомили в пресслужбі ГО. «Детектор медіа» розповідав, що суть програми полягає в тому, що більш досвідчені організації стануть менторами менш досвідчених ГО.

Для програми організатори відберуть 12 громадських організацій, яким менше трьох років, із різних регіонів країни. Упродовж семи місяців вони разом із менторами працюватимуть над створенням і розвитком адвокаційних спроможностей організації-менті, розробкою та втіленням адвокаційної кампанії або інших документів залежно від обраної сфери розвитку (фінансова сталість, гендер, інклюзивний розвиток. 

Організатори додали, що внаслідок взаємодії організація-ментор зможе поповнити мережу своїх контактів і отримати свіжий погляд на власні процеси та досвід, а менті зможуть покращити свої знання в адвокації та посилити свої навички.

Щоб взяти участь у програмі потрібно до 10 грудня 2021 року (включно) заповнити форму учасника — для організації-ментора чи для організації-менті

Інформація про умови, наповнення програми й етапи відбору доступна за посиланнями — для менторів і для менті.

Менторська програма 3.0 проводиться в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», яку реалізує ІСАР «Єднання» у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status