cs.detector.media
25.11.2021 15:55
Триває онлайн-голосування за номінантів «Громадської відзнаки року»
Триває онлайн-голосування за номінантів «Громадської відзнаки року»
Проголосувати можна до 28 листопада включно.

Громадську відзнаку року вручатимуть у рамках Х Форуму розвитку громадянського суспільства, який відбудеться 30 листопада в Києві. Як повідомили організатори події ІСАР «Єднання», переможців визначатимуть за підсумками онлайн-голосування та оцінок журі. Результати оголосять під час церемонії закриття Форуму.

Як повідомили організатори на сайті, громадську відзнаку року вручатимуть у п'ятьох номінаціях:

  1. Адвокаційна кампанія. Претенденти: кампанії «Україна – за Стамбульську конвенцію», #Коженголосвпливає, «Обмеження використання поліетиленових пакетів», «Справедливість Стерненку — справедливість усім!», «Марш за Київ».
  2. Фандрейзингова кампанія. Претенденти: краудфандингова платформа «Зерна правди», кампанія «Діма, ми встигнемо!», «COVID-19: об’єднатися, аби вижити», благодійна платформа Kind Challengе, акція «Монетки дітям».
  3. Піар-кампанія або інформаційна кампанія. Претенденти: соціальний проєкт «Всі, хто хотіли, поїхали?», «За кошти платників податків», #НамЦимДихати, #stop_sexтинг, «Очистимо Донбас разом!».
  4. Об’єднання зусиль чи коаліція. Претенденти: Ветеранські простори, Коаліція за вакцинацію, Коаліція внутрішньо переміщених осіб, Музей російської агресії, Коаліція ромських неурядових організацій.
  5. Прорив в організаційному розвитку. Переможця визначить організатор.

Нагадаємо, Х Форум розвитку громадянського суспільства — щорічна конференція для організацій громадянського суспільства, представників влади, бізнесу та донорів. Десятий форум має тему «Незалежність — це ми». Згідно з програмою, заходи відбуватимуться одночасно на кількох локаціях з 9:30 до 18:00. Реєстрація на Форум триває до 25 листопада включно.

Форум розвитку громадянського суспільства — це національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом у сфері організаційного розвитку благодійних та громадських організацій. Вперше «Форум з організаційного розвитку» відбувся у 2012 році.

ІХ Форум розвитку громадянського суспільства мав тему «Імунітет до ілюзій» і відбувся 17 грудня 2020 року в Києві в форматі всеукраїнського телемарафону (працювала студія в Києві, в трансляцію включалися регіональні майданчики). Нагадаємо, напередодні події про деталі заходу «Детектору медіа» розповів Володимир Шейгус, виконавчий директор ІСАР «Єднання».

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status