«1+1 медіа» та ГО «Детектор медіа» припиняють співпрацю

«1+1 медіа» та ГО «Детектор медіа» припиняють співпрацю

11:00,
13 Жовтня 2015
17521

«1+1 медіа» та ГО «Детектор медіа» припиняють співпрацю

11:00,
13 Жовтня 2015
17521
«1+1 медіа» та ГО «Детектор медіа» припиняють співпрацю
«1+1 медіа» та ГО «Детектор медіа» припиняють співпрацю

З 30 жовтня 2015 року Наталія Лигачова разом зі своєю командою залишають портал «Детектор медіа» та сайт «Дуся».

 

12 жовтня 2015 року на загальних зборах акціонерів було переобрано директора ТОВ «Детектор медіа». Замість Наталії Лигачової ним став Юрій Братаніч. Керівником проектів було призначено Антона Онуфрієнка. Раніше Антон очолював відділ «Бізнес» у газеті «Комерсанть-Украина», працював у журналі «Новое время», а також запускав інтернет-журнал про міську культуру БЖ.

 

«"1+1 медіа" та проект "Детектор медіа" пройшли складний шлях упродовж кількох років, разом пережили непрості часи правління Януковича і задоволені, що змогли бути корисними один одному. На цьому етапі команда Наталії Лигачової вважає за потрібне розвивати новий проект, а "1+1 медіа" зосередиться на перезапуску проектів "Дуся" та ТК», - зазначив генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

«Проект "Детектор медіа" було створено мною у 2001 році за підтримки західних донорів. Наприкінці 2006 року, коли виникли проблеми з подальшим розвитком порталу за наявним на той час грантовим фінансуванням, нашу команду підтримали представники українського приватного бізнесу. Ми вдячні групі "1+1 медіа" за роки співпраці. Наразі команда громадської організації "Детектор медіа" продовжить розвивати сайт MediaSapiens та почне розробляти нові проекти, присвячені аналізу і критиці медіа», - сказала Наталія Лигачова.

 

Портал «Детектор медіа» команда Наталії Лигачової залишить 30 жовтня 2015 року. Після цього проект «Детектор медіа» буде призупинено з метою подальшого перезапуску, а проект «Дуся» продовжить функціонування в теперішньому вигляді. Ці процеси будуть відбуватися вже з новою командою та керівництвом.

 

Презентація нових проектів на чолі з Наталією Лигачовою від ГО «Детектор медіа» відбудеться у січні 2016 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
МАльчик
19:16 / 13.10.2015
Прилепятся к Суспильному. Там гранты и аласания. Не зря его облизывали два года . Пристроет к кормушке.
Я
15:24 / 13.10.2015
Поздравлляю, но пока вы все еще коломойские шавки, лигачева. Бог все видит.
про
13:19 / 13.10.2015
О, Боги!!! Сегодня праздник у всего медиасообщества - бездарных гиен куда-то убрали. Лучше бы - навсегда. Надеюсь, Коломойский не купил УкрПравду, чтоб перевести их туда? Предлагаю, сегодняшний день считать Днем Журналиста.
Фу...
13:02 / 13.10.2015
ха-ха и еще раз ха-ха. Хайль Путлер! Вот это будет отвечать всем твоим стандартам...
ха-ха и еще раз ха-ха
11:30 / 13.10.2015
Здесь одно из двух. Либо грантоеды нашли новый источник освоения американских денег, и делится ими как-то стало ну не с руки. Либо вариант 2. Маразм в цензуре и заказушности достиг своего апофеоза до такой степени, что даже самые ярые и старательные ж...лизы, коими в угоду политмоменту не раз становились авторы данного заангажированного и откровенно тенденциозного портала, нарушающего все самими же декларируемые "журналистские стандарты", не выдержали и решили свалить. Поскольку крысы чуют...А отвечать совместно и за всё потом ну очень не хочется...У приспособленцев так не принято. Кстати, смешно, когда не раз спойманные на лжи и заказушных материалах журналисты и ведущие ТСН остаются белыми и пушистыми. А журналисты да и просто дикторы (которые что написано ,то и читают в кадре) всех прямых конкурентов - на "доске позора". Цирк.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду