Співголовами Ради РПР обрано Тараса Шевченка і Наталію Лигачову

Співголовами Ради РПР обрано Тараса Шевченка і Наталію Лигачову

14:02,
21 Грудня 2017
1571

Співголовами Ради РПР обрано Тараса Шевченка і Наталію Лигачову

14:02,
21 Грудня 2017
1571
Співголовами Ради РПР обрано Тараса Шевченка і Наталію Лигачову
Співголовами Ради РПР обрано Тараса Шевченка і Наталію Лигачову
На першому засіданні нової Ради Реанімаційного Пакету Реформ шляхом таємного рейтингового голосування співголовами Ради РПР обрано директора Центру демократії та верховенства права Тараса Шевченка та засновницю і голову ГО «Детектор медіа» Наталію Лигачову.

Переобрання співголів стало одним із ключових питань першого засідання новообраного стратегічного органу управління коаліції.

Про це повідомляється на сайті РПР.

Згідно з Хартією коаліції, до повноважень співголів Ради входить організація засідань Ради РПР; підпис протоколів Ради РПР, рішень або звернення Ради РПР; забезпечення контролю ходу виконання рішень Ради РПР Секретаріатом; представництво РПР у відносинах з партнерами.

Співголів Ради Реанімаційного Пакету Реформ переобирають щороку.

«Перед співголовами Ради РПР стоїть важливе завдання скоординувати роботу Ради РПР та Секретаріату у виробленні нової стратегії коаліції на найближчі два роки та лідерство у питанні врядування і представлення коаліції перед партнерами і владою. Викликом РПР є збереження і розвиток кращих практик підготовки якісної аналітики, забезпечення діалогу з владою і суспільством, а також захист активістів у регіонах та в Києві. Важливим пріоритетом, який ставлять перед собою співголови, є розвиток регіональної співпраці наступного року», – зазначив керівник Секретаріату РПР Артем Миргородський.

Як повідомляв «Детектор медіа», 18 грудня на зборах громадських організацій-учасниць Реанімаційного пакету реформ (РПР) шляхом рейтингового таємного голосування обрали оновлений склад Ради коаліції.

Одразу після голосування новий склад Ради набув чинності.

Згідно зі стратегічним документом коаліції, Хартією РПР, склад Ради щороку повинен оновлюватися щонайменше на третину. Цього разу до складу Ради увійшли семеро нових членів, серед яких голова ГО «Детектор медіа» Наталія Лигачова.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду