hromadske запустило нове музичне шоу

hromadske запустило нове музичне шоу

13:59,
23 Листопада 2020
1752

hromadske запустило нове музичне шоу

13:59,
23 Листопада 2020
1752
hromadske запустило нове музичне шоу
hromadske запустило нове музичне шоу
Ведучим проєкту став Мирослав Кувалдін.

hromadske запустило музичне ютуб-шоу про невідомих українських виконавців – «Чьоткий кач». Про це hromadske повідомило 23 листопада.

Ведучим проєкту став Мирослав Кувалдін. Він разом з автором шоу й відеографом Коляном Пастиком мандрує країною, знайомиться з артистами та розповідає, чому вони не поїхали зі своїх міст, за що живуть, чим надихаються та чи женуться за славою.

«Як часто вам доводилося чути про те, що в Україні мало своєї сучасної музики? Я вислуховував цю нісенітницю мільйони разів. Насправді цікавої музики вистачає, просто про її існування мало кому відомо», — розповів пан Кувалдін.

Перший випуск записали на Тернопільщині з виконавцем Zbaraski. У пілоті також бере участь Іван Дорн.

Нагадаємо, 30 червня hromadske на своєму ютуб-каналі запустило шоу «Ок, Аліна». Ведучою проєкту стала Аліна Шеремета. 15 вересня hromadske випустило проєкт «Жесть виборів» до місцевих виборів в Україні. Ведучий програми – Олег Павлюк.

Фото: hromadske 

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду