4 лютого о 9.30 – друга щорічна конференція «Нова Україна у новій Європі»

09:13,
4 Лютого 2008
6249

4 лютого о 9.30 – друга щорічна конференція «Нова Україна у новій Європі»

09:13,
4 Лютого 2008
6249
4 лютого о 9.30 – друга щорічна конференція «Нова Україна у новій Європі»
4 лютого 2008 року о 9:30 розпочнеться друга щорічна міжнародна конференція «Нова Україна в новій Європі» у конференц-залі готелю «Хаятт» за адресою: вул. Тарасової, 5.  
 
Форум присвячений питанням безпеки у їхньому сучасному розумінні; заявленим Україною прагненням до переходу на якісно новий формат відносин з Організацією Північноатлантичного договору – приєднанню до Плану дій з набуття членства (ПДЧ) та змістовному поглибленню відносин, що випливають із зобов’язань в рамках ПДЧ.  
 
Ініціатором та головою оргкомітету конференції є радник Президента України Олег Рибачук. Організатори – Фундації «Суспільність», «Європа ХХІ» та Представництво Європейської Комісії в Україні. Захід проводиться в рамках проекту «Євро-Атлантичний Університет» за підтримки Фонду Чарльза Мотта, Міжнародного фонду «Відродження», Фонду розвитку ЗМІ посольства США. 
 
У конференції візьмуть участь Віце-прем’єр-міністр України Григорій Немиря, Міністр  закордонних справ України Володимир Огризко, Міністр оборони України Юрій Єхануров, Міністрекономіки України Богдан Данилишин, колишні міністри закордонних справ Борис Тарасюк та Костянтин Грищенко, заступник глави Секретаріату Президента України Олександр Чалий, Голова Комітету ВРУ з питань національної безпеки та оборони Анатолій Гриценко, народний депутат України Сергій Льовочкін, співак Олег Скрипка, письменниця Оксана Забужко, представники іноземного дипломатичного корпусу (Іспанія, Італія, Німеччина, Польща, Румунія, Словаччина, США, Франція, Хорватія та ін), представники медіа та громадські лідери.  
 
Акредитація ЗМІ відбувається з 30.01.08 до 02.02.08 за тел:
 
Олена Ремовська +38063 329 11 32
 
Ольга Івахно +38066 717 79 70       
Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду